Referenser

Vad sägs om Glaucus Assistans

Glaucus lever verkligen upp till sin värdegrund. Uppdraget utförs med hög kvalitet och kunskap. Jag upplever alltid snabb respons så snart någon fråga uppstår och får alltid ett kompetent och bra bemötande. Samarbetet med Glaucus har genom alla år fungerat mycket smidigt.

Anders T, anhörig

Sandra och Teija är kunniga, proffsiga och har stor erfarenhet. Men de är också lyhörda, empatiska, lättsamma och har stora hjärtan. Det sammantaget gör att jag som personlig assistent är väldigt nöjd med Glaucus och jag kan varmt rekommendera bolaget till både nya kunder och arbetssökande.

Catarina Fors, personlig assistent

Jag har känt och jobbat med Teija ett antal år och känner en stor tillit till henne och nu mera även Sandra. Dom har bildat Glaucus som känns tryggt och med fräscht tänkande för en bra framtid för både oss anställda och kunder. Jag kan inget annat än uttrycka att det är en härlig och fin arbetsplats.

Lennart Fors, personlig assistent

Den kompetens och erfarenhet Sandra och Teija besitter tillsammans är svårt att hitta någon annanstans.

Hanna, fd kollega

Jag lärde känna Teija 2003 när jag började arbeta som socialchef i Knivsta kommun och Sandra ett par år senare båda har arbetat länge med personlig assistans både i Knivsta kommun och andra privata assistansbolag. När jag lämnade mitt arbete som socialchef i Knivsta 2013 var båda två kvar. Båda två har lång erfarenhet av personlig assistans och arbetar mycket professionellt med både kunder och personal. Jag kan ge dem de bästa rekommendationer.

Annika Placido, fd socialchef Knivsta kommun

Vill du få ett positivt och professionellt bemötande med fokus på individens bästa så har du kommit rätt. Här kan du få hjälp med stort som smått rörande assistans och kvalitet. Flexibilitet är en viktig del för att både kunder och personal ska trivas och det märks att Glaucus Assistans satsar mycket på det.

Maria Mattson, Upplands-Bro fd kollega

Sandra och Teija är ett unikt team som tillsammans och var för sig har många års erfarenhet inom LSS-området/Personlig assistans. Med goda relationer till kunder/brukare utformar de professionellt det stöd som efterfrågas. Medarbetare i deras verksamhet får uppmuntran och stöd och involveras som en viktig resurs för att göra skillnad i människors vardag.

Monica Jonsson, företagare och fd. verksamhetschef i Knivsta kommun
Det finns ett personligt engagemang hos dig som gör att både kunder och assistenter känner sig sedda. Min brukare och dennes partner pratar alltid gott om dig. De känner att du löser problem som kan uppstå. Du är lyhörd för vad brukaren vill ha. Det ger brukaren en trygg tillvaro med sina assistenter!
Kim, personlig assistent