Om oss

Glaucus Assistans

Vi håller hög Kvalité, är Lyhörda, Omtänksamma, Kompetenta och tar Ansvar!

Vår bakgrund

Grundarna till Glaucus Assistans AB heter Sandra Lötbom Andersson och Teija Österberg. Vi har under flera år arbetat tillsammans med personlig assistans i både kommunal och privat regi. Under några år arbetade vi på olika håll inom LSS för att sedan förverkliga den dröm som vi länge delat – att starta vårt alldeles egna assistansbolag.

Kundnöjdhet

Drivkraft till företagandet är att utforma assistansen på ett sätt som ger oss nöjda kunder och medarbetare. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och utformar assistansen utefter dessa. Vår fasta övertygelse är att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder.

Kollektivavtal

Glaucus Assistans har givetvis kollektivavtal med Fremia och har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg.

Vision

Vi på Glaucus Assistans har mångårig och bred erfarenhet inom vård och omsorg. Under åren har vi lärt oss oerhört mycket. Inte bara om funktionsvariationer, ledarskap och lagstiftning, utan även om hur värdefullt ett gott och respektfullt bemötande är.

För oss är det även viktigt att alltid återkoppla svar på eventuella frågor till våra kunder och medarbetare. Att hålla en hög tillgänglighet med god service är ledord för oss.

Vi trivs väldigt bra ihop och det hoppas vi ska avspeglas i kontakten med våra kunder och medarbetare. Vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra på ett sätt som driver kvalitet, engagemang och verksamhet framåt.

Vår filosofi

Glaucus Assistans AB är det familjära bolaget nära dig. Personlig assistans för dig och dina unika behov är en förutsättning för att ge en assistans som du är nöjd med. Hos oss får du alltid personlig service med hög tillgänglighet. För oss är det viktigt att vi kan leva upp till vår vision och våra värderingar och att du som kund ska få det ultimata stödet och den absolut bästa personliga assistansen.

Våra värderingar

Kvalitet – Vårt arbete innehåller hög kvalitet och följer gällande lagstiftning

Lyhörd – Vi lyssnar på dig som kund och gör alltid vårt bästa för dig

Omtanke – Vi bryr oss om våra kunder och medarbetare. Vi är måna om att utföra en bra personlig assistans och att våra medarbetare trivs

Kompetens – Vi har hög kompetens och lång erfarenhet. Kompetensutveckling för våra medarbetare är en viktig del inom Glaucus Assistans AB

Ansvar – Vi tar ansvar för hela din personliga assistans. Vi ansvarar för att all assistans utförs utifrån gällande lagstiftning och att du som kund hos oss alltid, bestämmer över hur just din assistans ska utformas