Om oss

Historia

Glaucus Assistans AB grundades 2018 av Sandra Lötbom Andersson och Teija Österberg som sedan dess drivet företaget. De har under flera år arbetat tillsammans med personlig assistans i både kommunal verksamhet och i privata bolag. Utvecklingen av företaget har på denna tid gått snabbt, från två anställda till flera hundra. Idag har Glaucus Assistans kontor i både Uppsala och Karlstad, men verksamheter i stora delar av Mellansverige. Utveckligen av företaget har trots snabb tillväxt aldrig skett på bekostnad av kvalitén på det arbete som ska utföras hos Glaucus kunder.

Vi håller hög Kvalité, är Lyhörda, Omtänksamma, Kompetenta och tar Ansvar!

Kollektivavtal

Glaucus Assistans har kollektivavtal med Fremia och vi har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Kundnöjdhet

Vår drivkraft till företagandet är att utforma assistansen på ett sätt som ger oss både nöjda kunder och medarbetare. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och utformar assistansen utefter dessa. Vår fasta övertygelse är att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder.

Vår filosofi

Vi på Glaucus Assistans har mångårig och bred erfarenhet inom vård och omsorg. Under åren har vi lärt oss oerhört mycket, inte bara om funktionsvariationer, ledarskap och lagstiftning, utan även om hur värdefullt ett gott och respektfullt bemötande är.

För oss är det viktigt att alltid återkoppla svar på eventuella frågor till våra kunder och medarbetare. Att hålla en hög tillgänglighet med god service är ledord för oss.

Vi som arbetar på Glaucus Assistans trivs väldigt bra ihop och det hoppas vi ska avspeglas i kontakten med våra kunder och medarbetare. Vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra på ett sätt som driver kvalitet, engagemang och verksamhet framåt.

Glaucus Assistans AB är det familjära bolaget nära dig. Hos oss får du alltid personlig service med hög tillgänglighet. För oss är det viktigt att vi kan leva upp till vår vision och våra värderingar och att du som kund ska få det ultimata stödet och den absolut bästa personliga assistansen.

Våra värderingar

Kvalitet – Vårt arbete innehåller hög kvalitet och följer gällande lagstiftning

Lyhörd – Vi lyssnar på dig som kund och gör alltid vårt bästa för dig

Omtanke – Vi bryr oss om våra kunder och medarbetare. Vi är måna om att utföra en bra personlig assistans och att våra medarbetare trivs

Kompetens – Vi har hög kompetens och lång erfarenhet

Ansvar – Vi tar ansvar för hela din personliga assistans. Vi ansvarar för att all assistans utförs utifrån gällande lagstiftning och att du som kund hos oss bestämmer över hur just din assistans ska utformas