Integritetspolicy

Introduktion

Våra besökares integritet är viktigt för oss och vi jobbar aktivit med att säkra din data. Denna policy förklara hur vi arbetar med din data och den information du lämnar till oss.

Genom att du samtycker till användning av cookies/kakor i enlighet med denna policy när du besöker vår hemsida tillåter du oss att använda cookies vid dina besök.

Bakom denna hemsida står Glaucus Assistans AB

Hur vi samlar in data
  • Följande typ av data och personlig information kan vi komma att spara:
  • Information om din dator inkluderat din IP-adress, geografisk position, vilken typ av webbläsare och version du använder och operativsystem.
  • Information om ditt besök och hur du använd vår hemsida. Exempelvis längd på ditt besök, hur du kom till vår hemsida, sidvisningar och hur du navigerade.
  • Information som ges när du använder hemsida som exempelvis hur ofta du besöker den, när du besöker den och under vilka omständigheter.
  • Information du ger oss när du skriver kommentarer som exempelvis namn, telefonnummer, mailadress.
  • All information du mailar till oss.
Användandet av personlig data

Personlig information som vi får via vår hemsida kommer användas för följande ändamål som du hittar i denna policy. Vi kommer använda personlig data för att:

  • Hantering av vår hemsida
  • Göra ditt besök unikt utifrån den information du lämnar
  • Ge tredje part statistisk kring ditt besök
  • Hålla vår hemsida säker och förhindra bedrägerier
  • Tolka hur du hittade vår hemsida för att förbättra vår marknadsföring
  • Ingen tredje part kommer få ta del av din data och kontakta dig i marknadsföringssyfte om du inte gett oss ditt medgivande för detta.
Avslöjande av personlig information

Vi kan ge data om dig till våra anställda eller företag som vi samarbetar med i enlighet med denna policy. Notera att de som får tillgång till den datan måste ha särskilda skäl för att kunna ta del av den.

  • Vi kan behöva ge information om din data vid följande tillfällen:
  • Vid tillfällen som krävs enligt lag
  • Vid eventuella pågående rättsliga ärenden
  • Vid tillfällen då vi måste skydda våra rättigheter.
Internationell dataöverföring

Information som insamlas kan lagras i de land vi är aktiva i eller skickas till andra länder vi finns i.  Vi gör allt för att skydda din data på ett så säkert sätt som möjligt.

Lagring av data

All data som samlas in ska inte lagras längre än nödvändigt. Vi sparar data så länge som det krävs för ändamålet med behandling i enlighet med denna policy.

Samma personuppgift kan lagras på flera olika ställen för olika ändamål. Det kan innebära att en uppgift som har raderats från ett system där den inte längre behövs, fortfarande kan finnas kvar i ett annat system där den lagras för ett annat ändamål och fortfarande behövs.

Skyddande av dina personuppgifter

Vi är införstådda med vikten av att skydda dina personuppgifter. Som företag tar vi alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter mot förlust, obehörig åtkomst, användning, ändring eller radering. Vi arbetar löpande med skydd av personuppgifter enligt gällande lagstiftning och vi utvärderar löpande riskerna med vår datalagring. Personal inom företag utbildas löpande inom dessa frågor.

Dina rättigheter

Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Vid begäran av dig kommer vi lämna ut uppgifter som finns om dig. Är något felaktigt gör vi allt vi kan för att rätta till felaktigheterna. Vi kommer löpande radera uppgifter som inte längre fyller något syfte. Du har alltid rätt att begära att dina personuppgifter ändras, i vissa fall raderas eller uppdateras.

Du har även rätt att, genom en skriftligt undertecknad ansökan, kostnadsfritt erhålla ett registerutdrag från Glaucus Assistans om bland annat vilka personuppgifter som finns registrerade om dig, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare uppgifterna har lämnats eller ska lämnas ut.

Cookies

En cookie är en fil med text som lagras på din dator eller mobila enhet när du besöker en webbplats. Syftet med cookies är ett kunna erbjuda dig en så bra upplevelse av ditt besök på en sajt. På denna sajt använder vi oss av cookies.
Typer av cookies:

Temporära cookies: Finns endast temporärt och försvinner när du stänger din webbläsare.
Permanenta cookies: Sparas längre tid men med ett sista användande datum. Finns till för att anpassa sajten efter dina behov. Kan även användas för att samla in statistik.
Tredjepartcookies: Lagras på din enhet av företag (tredje part) som Glaucus Assistans anlitat i enlighet med gällande lagstiftning. Används vid exempelvis olika analystjänster.

Hur vi använder cookies

För att utveckla vår webbplats, för marknadsföringssyfte och för att förhöja upplevelsen av ditt besök.

Stäng av cookies

Om du inte vill spara cookies på din enhet eller om du vill radera befintliga cookies kan du göra detta själv genom att ändra inställningar i din webbläsare.

Tacka nej till tredjepartscookies

Du måste tacka nej på varje enhet som du använder dig av när du besöker vår hemsida. Du kan avanmäla dig från detta via: https://adssettings.google.com/

Om du valt att stänga av cookies kommer denna funktion inte fungera.

Kontakt och klagomål

Du kan alltid kontakta oss för att begära utdrag, ändring eller rättelse i våre register. För att begära registerutdrag eller för andra frågor kan du alltid kontakta oss på:
info@glaucusassistans.se

Eller

Glaucus Assistans AB
Kungsängsgatan 31a

75323 Uppsala

Anser du att vi gör något felaktigt eller bryter mot gällande lagstiftning kan du vända dig till Datainspektionen.