Personlig assistans

Glaucus Assistans AB erbjuder personlig assistans med genomgående hög kvalitet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål.

Din personliga assistans

Glaucus Assistans AB erbjuder personlig assistans med genomgående hög kvalitet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål. Vi som jobbar på Glaucus Assistans har mångårig erfarenhet inom personlig assistans. Hos oss erbjuder vi alltid personlig service med hög tillgänglighet där du får en egen uppdragschef som tar det fulla ansvaret för utförandet av din personliga assistans.

Det viktigaste för oss är att alltid tillhandahålla en assistans med god kvalitet och som är skräddarsydd utifrån dina önskemål och behov. Vi står för ett gott och respektfullt bemötande och det är självklart för oss att det är du som bestämmer över din egen assistans. Vi erbjuder rådgivning inom LSS och kan bistå dig med hjälp i kontakterna med kommun och Försäkringskassa rörande ditt beslut. Vi är i och med detta ett företag som tar ansvar för hela din assistans.

Glaucus riktar sig till dig som har ett LSS beslut på insatsen personlig assistans från Försäkringskassa eller kommun. Vi utför personlig assistans till barn och vuxna.

För dig som ännu inte har något beslut på insatsen personlig assistans hjälper vi gärna till med din ansökan och eventuella överklaganden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.