Bli kund hos oss

Vill du bli kund hos oss? Har du en funktionsvariation och insatsen personlig assistans eller funderar du på att söka personlig assistans? då är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Vi har kontor i Uppsala och Karlstad och erbjuder personlig assistans runt om i Sverige.

Hos oss på Glaucus Assistans skräddarsyr vi tillsammans din assistans för att den ska passa just dig och dina behov. Vi som arbetar på Glaucus har lång erfarenhet av personlig assistans och dess lagstiftning sedan många år tillbaka. Ni kan läsa mer om oss här.

Vi hjälper dig med ansökningar och med eventuella överklaganden till kommun och Försäkringskassan. Vi kan även hjälpa dig med att ansöka om utökade timmar på befintligt beslut och tillfälliga utökningar. Vi kan erbjuda dig juridisk rådgivning i samarbete med vår jurist.

Det är enkelt att byta assistansanordnare!

Om du väljer att bli kund hos oss och du har en annan utförare sedan tidigare tar vi givetvis hand om hela bytet från din tidigare utförare. Du har självfallet möjlighet att ta med dig dina nuvarande assistenter om så önskas.

Kontakta oss idag, så bokar vi ett förutsättningslöst möte på en plats som passar dig.

Kontakta oss redan idag

Har du en funktionsvariation och insatsen personlig assistans eller funderar du på att söka den insatsen? Kontakta oss idag, så bokar vi ett förutsättningslöst möte på en plats som passar dig. Där berättar vi om hur vi på Glaucus kan skräddarsy din assistans för att den ska passa just dig och dina behov.