Bli kund hos oss

Kontakt

Bli kund

Vill du bli kund hos oss? Har du en funktionsvariation och insatsen personlig assistans eller funderar du på att söka personlig assistans? Vi erbjuder personlig assistans i Uppsala, Stockholm, Västerås, Örebro, Lindesberg, Knivsta, Enköping och på flera andra orter i Sverige.

Har du insatsen ledsagarservice? Vi erbjuder nämligen ledsagarservice i Uppsala kommun!

Vi på Glaucus skräddarsyr din assistans eller din ledsagarservice för att den ska passa just dig och dina behov. Vi hjälper dig med ansökan och även med eventuella överklaganden hos Försäkringskassan.

Vi på Glaucus Assistans har erfarenhet av personlig assistans och ledsagarservice och dess lagstiftning sedan många år tillbaka. Ni kan läsa mer om oss här.

För att öka tryggheten och kvalitén för dig som kund har vi en personalpool som du kan läsa mer om här.

Vi på Glaucus Assistans hjälper dig med nyansökning för ledsagarservice och personlig assistans, överklagan på nekad ansökning, att ansöka om utökade timmar på befintligt beslut, med mycket mera. Vi på Glaucus Assistans har även tillgång till juridisk rådgivning.

Kontakta oss idag, så bokar vi ett förutsättningslöst möte på en plats som passar dig.

Om du väljer att bli kund hos oss och du har en annan utförare sedan tidigare tar vi givetvis hand om hela bytet från din tidigare utförare. Du har självfallet möjlighet att ta med dig dina nuvarande assistenter eller ledsagare om så önskas.

    Kontaktuppgifter

    Meddelande

    Hoppa till verktygsfältet