Personlig assistans i Lindesberg

Glaucus Assistans AB erbjuder personlig assistans med genomgående hög kvalitet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål.

Lokal kännedom och kunskap om Lindesberg

Teija Österberg och Sandra Lötbom Andersson har båda lång erfarenhet av personlig assistans i Lindesberg. Ledarskap, kunskap om olika funktionsvariationer och flerårig kunskap inom lagstiftningen ger oss en bred grund för att leverera en assistans som vi är stolta över.

Glaucus Assistans AB är det familjära bolaget nära dig. Personlig assistans för dig och dina unika behov är en förutsättning för att ge en assistans som du är nöjd med. Hos oss får du alltid personlig service med hög tillgänglighet. För oss är det viktigt att vi kan leva upp till vår vision och våra värderingar och att du som kund ska få det ultimata stödet och den absolut bästa personliga assistansen. Den lokala kännedomen ger oss en unik möjlighet att erbjuda personlig assistans i Lindesberg kommun som ger det lilla extra.

Den gemensamma erfarenhet vi har från arbete inom vård och omsorg sträcker sig till närmare 50 år. Under åren har vi lärt oss oerhört mycket. Inte bara om funktionsvariationer, ledarskap och lagstiftning. Utan även om hur värdefullt ett gott och respektfullt bemötande är.

Vår vision

För oss är det även viktigt att alltid återkoppla svar på eventuella frågor till våra kunder och medarbetare. Att hålla en hög tillgänglighet med god service är ledord för oss.

Vi trivs väldigt bra ihop och det hoppas vi ska avspeglas i kontakten med våra kunder och medarbetare. Vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra på ett sätt som driver kvalitet, engagemang och verksamhet framåt.

Vår vision är att alltid leverera personlig assistans med genomgående hög kvalitet. Vi är lyhörda, omtänksamma, kompetenta och tar ansvar.

Kontakta oss idag för mer information!
018-470 30 18

Personlig assistans i Lindesberg