Personlig assistent till kvinna i Lindesberg sökes

Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss och våra värderingar www.glaucusassistans.se eller följ oss på Facebook och Instagram.

  • I dina arbetsuppgifter ingår personlig omvårdnad. Som personlig assistent ser vi att du är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och trygg i dig själv. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård- och omsorg är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Personlig lämplighet och personkemin är avgörande för om du är rätt person för tjänsten. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske.

Låter det intressant? Då är du välkommen att kontakta oss på kontoret i Uppsala på tel. 018-470 30 18 eller skicka CV och personligt brev till info@glaucusassistans.se. Märk din ansökan med Lindesberg – 23

Välkommen med din ansökan!

Lägg till kommentar

Namn
E-mail
Komentar

Hoppa till verktygsfältet