Kund – och personalansvarig till Glaucus assistans

Vi söker nu en vikarie för vår kundansvarige som ska vara föräldraledig till 1 september-22. Möjlighet kan finnas till förlängning av vikariatet och eventuellt leda till en fast tjänst.

Vi söker dig som motiveras av och tycker om att arbeta med människor, utveckling och att ge det lilla extra av dig själv för att våra kunder och medarbetare ska trivas och känna sig trygga.

Kvalifikationer;/Om rollen;

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom LSS och som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig samt dokumenterad erfarenhet på minst 3 år av att arbeta som kundansvarig/verksamhetschef inom personlig assistans.

Som person är du är lösningsorienterad, positiv och drivs av utveckling. Du är lyhörd, prestigelös och serviceinriktad.

Vi vill att du har erfarenhet från rekrytering, bemanning, schemaplanering, att leda personalgrupper, utvecklingsarbete samt andra sedvanliga arbetsuppgifter inom området personlig assistans. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper det svenska språket i tal och skrift samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av juridik inom området.

I dina arbetsuppgifter ingår bla kontakt med kunder, kvalitetsarbete, aktiviteter, rekrytering, bemanning, externa kontakter med ex Försäkringskassa, kommun, anhöriga och god man. Att ha medarbetar – och lönesamtal, hålla i arbetsplatsträffar, driva arbetsmiljöarbete och verksamhetsutveckling.

 

Tillträde 1/1-22 eller enligt ök.

Tjänsten är 80-100 % med jour var 4:e vecka.

Placering i Uppsala på vårt huvudkontor.

Fast individuell månadslön

Vi har kollektivavtal och erbjuder tjänstepension

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan

Är du intresserad? Maila oss ditt CV och personliga brev till oss på info@glaucusassistans.se

Lägg till kommentar

Namn
E-mail
Komentar

Hoppa till verktygsfältet