Grundarna till Glaucus Assistans AB heter Sandra Lötbom Andersson och Teija Österberg. Vi har under flera år arbetat tillsammans med personlig assistans i både kommunal och privat regi. Under några år arbetade vi på olika håll inom LSS för att sedan förverkliga den dröm som vi länge delat – att starta vårt alldeles egna assistansbolag.
Drivkraft att utvecklas

Vår drivkraft till företagandet är att få möjligheten att utforma assistansen på ett sätt som ger oss Sveriges nöjdaste assistanskunder och de absolut stoltaste medarbetarna. Som nytt företag inom personlig assistans har vi alla förutsättningar att lyckas.

Den gemensamma erfarenhet vi har från arbete inom vård och omsorg sträcker sig till närmare 50 år. Under åren har vi lärt oss oerhört mycket, inte bara om funktionsvariationer, ledarskap och lagstiftning, utan även om hur värdefullt ett gott och respektfullt bemötande är. För oss är det även viktigt att alltid återkoppla svar på eventuella frågor till våra kunder och medarbetare. Att hålla en hög tillgänglighet med god service är ledord för oss.

Vi trivs väldigt bra ihop och det hoppas vi ska avspeglas i kontakten med våra kunder och medarbetare. Vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra på ett sätt som driver kvalitet, engagemang och verksamhet framåt.

Lägg till kommentar

Namn
E-mail
Komentar

Hoppa till verktygsfältet