Dina behov styr din assistans och ledsagarservice

 

Det familjära företaget med den stora kompetensen

Teija Österberg och Sandra Lötbom grundare Glaucus assistans

Glaucus Assistans AB är det familjära bolaget nära dig. Grundat av Teija Österberg och Sandra Lötbom Andersson. Vi erbjuder personlig assistans och ledsagarservice för dig och dina unika behov vilket är en förutsättning för att ge en assistans och ledsagarservice som du är nöjd med. Hos oss får du alltid personlig service med hög tillgänglighet. För oss är det viktigt att vi kan leva upp till vår vision och våra värderingar och att du som kund ska få det ultimata stödet och den absolut bästa hjälpen. Dina behov styr din assistans och ledsagarservice. Du är den som bäst vet vad du behöver och vi skräddarsyr därför assistansen/ledsagarservicen utifrån det. Oavsett var du bor i Sverige hjälper vi dig med att skräddarsy den assistans och ledsagarservice Du behöver.

Den gemensamma erfarenhet vi har från arbete inom vård och omsorg sträcker sig till närmare 50 år. Under åren har vi lärt oss oerhört mycket. Inte bara om funktionsvariationer, ledarskap och lagstiftning. Utan även om hur värdefullt ett gott och respektfullt bemötande är.

Vår vision

För oss är det även viktigt att alltid återkoppla svar på eventuella frågor till våra kunder och medarbetare. Att hålla en hög tillgänglighet med god service är ledord för oss.

Vi trivs väldigt bra ihop och det hoppas vi ska avspeglas i kontakten med våra kunder och medarbetare. Vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra på ett sätt som driver kvalitet, engagemang och verksamhet framåt.

Vår vision är att alltid leverera personlig assistans och ledsagarservice med genomgående hög kvalitet. Vi är lyhörda, omtänksamma, kompetenta och tar ansvar

Kontakta oss idag för mer information! 018-470 30 18

    Kontaktuppgifter

    Meddelande

    Hoppa till verktygsfältet