Din assistans och ledsagarservice

Din Assistans och ledsagarservice

Personlig Assistans och ledsagarservice

Glaucus Assistans AB erbjuder personlig assistans med genomgående hög kvalitet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål.

Din assistans/ledsagarservice

Glaucus Assistans AB erbjuder personlig assistans och ledsagarservice med genomgående hög kvalitet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål. Grundarna Teija Österberg och Sandra Lötbom Andersson har flerårig erfarenhet inom personlig assistans och ledsagarservice. Båda har jobbat inom Knivsta Kommun och i privata bolag (Läs mer om oss här.) Hos oss erbjuder vi alltid personlig service med hög tillgänglighet där du får en egen kundansvarig kontakt, som tar det fulla ansvaret för utförandet av din personliga assistans eller ledsagarservice. Det viktigaste för oss är att alltid tillhandahålla en assistans/ledsagarservice som är skräddarsydd utifrån dina önskemål och behov. Vi står alltid för ett gott och respektfullt bemötande – och det är självklart för oss att det är du som bestämmer över din egen assistans/ledsagarservice! Vi erbjuder rådgivning inom LSS-lagstiftningen och kan bistå dig med hjälp i kontakterna med kommun och Försäkringskassa rörande ditt beslut. Vi är i och med detta ett företag som tar ansvar för hela din assistans/ledsagarservice.

Glaucus riktar sig till dig som har ett beslut från Försäkringskassa eller kommun på assistans pk. 1-3 enligt LSS samt insatsen ledsagarservice i Uppsala kommun. Vi utför personlig assistans och ledsagarservice till barn och vuxna. För dig som ännu inte har något beslut på insatsen personlig assistans eller ledsagarservice hjälper vi gärna till med din ansökan och eventuella överklaganden till Försäkringskassan. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Kontakta oss
Hoppa till verktygsfältet